Datlová pasta- přírodní sladidlo

DATLOVÁ PASTA

Datlová pasta je vyrobená z vypeckovaných sušených datlí, můžete ji použít jako přírodní náhradu rafinovaného cukru na doslazení pokrmů. 

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY NA NAŠEM BLOGU

Přečtěte si, co je nového
 

Instantní kávu zalijte vařící vodou a následně do kávy (alternativně do pressa) vložte datle alespoň na 2 hodiny (nebo i přes přes noc). Do směsi kávy se sušenými datlemi vmíchejte ještě mletý zázvor a mouku.. Nalijte vzniklé těsto do připravené formy a pečte 45-60 minut při teplotě 160 °C.

Ovocné sady. Čerstvě utrženo 2017
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky